marți, 29 mai 2012

We are lost

Suntem pierduti intre timp si spatiu, ne cautam locul pe harta si ora pe ceas, nu stam niciodata jos sa vedem ceea ce este in jurul nostru , pierdem esentialul , cautam cu disperare acel timp si loc, uitam totul , incet incet, pana ramane totul pulbere, si ne trezim undeva intre soare si pamant , pierduti intr-un punct gol din spatiu , acolo ne rataceste spiritul , cat mai departe de corp si de orice semn de caldura , si se plimba singur prin vid si intuneric cautand ceea ce pare a fi speranta , lasand corpurile noastre goale si fara suflet intr-o monotonie repetata pe aproape fiecare parte a globului,  avand deja niste reguli despre ceea ce este bine si nu , despre ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci , ce sa mananci unde sa te duci si ce sa cauti, dar astea nu sunt dorintele noastre nu? Dar a cui sunt? daca nu sunt ale noastre ?
Nu ne pasa , mergem in continuare in aceleasi locuri facand aceleasi  lucruri , asteptand alte rezultate, nu este asta idealul nebuniei?
Dar asta continuam sa facem , asta suntem invatati , asta am fost instruiti sa facem...
Nu gasesc pe nimeni in acest spatiu vast care sa inteleaga ce se petrece cu adevarat, totul este inchis in sine , ascuns de ochi curiosi , ascuns de cei ce cauta adevarul.
Ma trezesc cu gandurile in visele pe care le-am avut, dar usor usor incep sa devina indepartate amintirile , si visele se uita secunda cu secunda dorintele si ideile se uita, si te gandesti ca acum 5 minute stiai ce ai visat, ma culc la loc in speranta ca visul sa redevina realitate.





Buna , imi spune ea , autobuzul era rece si plin, voci se auzeau de peste tot , imi intinde o umbrela , inchid ochii , ii deschid ma trezesc in pat , mana era uda , si ma durea capul... ma culc la loc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu